MONTANA EPS2.4 i Fidelity nr. 58/2012 (utdrag):

Knut Vadseth: "Disse lekre og velbygde storhøyttalerne på nesten mannshøyde gir et førsteinntrykk som vil ta pusten fra de fleste. Tilsatt bare en god, gammeldags CD-spiller med volum, kan man oppnå lydtrykk, en dypbass og generell virilitet og dynamisk kontrast som man hittil bare har hørt fra store Wilson- eller JBL høyttalere med Krellforsterkere, et oppsett til langt over millionen.

....utrolig driv nedover i dypbassområdet, noe som ga en tyngde i basstromme og bassgitaren som vi knapt hadde hørt i stua tidligere. Tilsatt gode opptak fra en god signalkilde, blir dette et formodabelt flott anlegg for store gutter som digger alt fra blues til opera til klassisk orkester. Stort nærmere musikken er det vanskelig å komme i denne prisklassen om man ellers også skal regne med forsterker og kabler i tillegg til selve høyttaleren."

Håkon Rognlien: "Denne høyttaleren låter enormt stort og flott med en eksplosiv dynamikk mot en stille bakgrunn. Høyttaleren forfører med et lydbilde større enn musikerne, ja større enn livet selv. Og jeg digger det!"

Jan Myrvold: "Det er skikkelig "live" følelse på utekonserten med Pink Floyd, inkludert et særdelses godt fundament, et fabelaktig skyv og en veldig realistisk gjengivelse av mellomtonen hvor Gilmors gitar fravristes alle detaljer fra hver eneste streng. At Montana også er glimrende til å gjenskape Grieghallen på Frogner, viser hvilken allrounder dette er: Med stort flygel traktert av Andsnes så rutene klirrer mot en dørgende stille bakgrunn. Her forføres man og overtales med rå makt på samme tid, bølle og gentleman i samme høyttaler."

Anders Rosness: "...suveren dynamikk og den dypeste bassen jeg mener vi har hørt i teststua, selv på innspillinger vi har hørt mange ganger tidligere. ....uventet "live" følelse med nydelig detaljering og voldsomt trøkk..."


10 oktober 2012: Kjempetest av Montana EPS 2.4 aktive høyttalere i Fidelity 58
Knut Vadseth innleder med å fortelle;

Tilsatt bare en signalkilde som en god, gammeldags CD spiller med volum kan man oppnå et lydtrykk, en dynamikk, en dypbass og en generell virilitet og dynamisk kontrast som man hittil bare har hørt fra store Wilson- eller JBL høyttalere med Krell forsterkere, et oppsett til langt over millionen!!


Ta kontakt med oss i HighEnd og opplev det samme!!