OLYMPIA LXi Preamplifier


Pasted Graphic 3

Forforsterkeren OLYMPIA LXi er en videreutvikling av den tidligere LX. OLYMPIA LXi leverer den reneste signalstrøm som noen forforsterker på markedet kan levere.  


OLYMPIA LXi leveres med en overdimensjonert strømforsyning i et eget kabinett. Strømforsyningen består av 2 stk. "heavy-duty transformers" i tillegg til et massivt strømfiltreringssystem. En slik kompromissløs komponentstandard overgår de aller fleste andre forforsterkere på markedet med solid margin. PBN Audios forforsterkere er så til de grader påkostede for at forsterkerkretsløpet skal få en mest mulig stabil forsyning av strøm, slik at du skal kunne oppleve musikken i sin reneste form.  


OLYMPIA LXi er konstruert for å kunne drive de mest krevende kabel- og forsterkerlaster. OLYMPIA LXi er en suveren forforsterker som vil sørge for at du kan nyte MONTANA Loudspeakers´ presisjon, kraft og dynamikk til fulle, eller andre high-end-høyttalere, for den saks skyld. Kvalitet er ikke bare hva du hører, men også hva du IKKE hører. Å filtrere vekk støy er kritisk for å kunne oppleve musikken uten komprimering og forstyrrelser. Det er på det området OLYMPA LXi ikke bare skinner, men sørger for helt uovertruffen ytelse.  


OLYMPIA LXi Preamplifier

Pasted Graphic 3


  • All-FET circuit design with external CPS power supply (two 375VA transformers)
  • High-capacity energy storage -- 80k uF filter capacitance
  • Eight heavy-duty filtering chocks for extremely precise and clean current supply
  • Three balanced inputs and two RCA inputs. Balanced, RCA and 75 Ohm BNC output for use with PBN's proprietary impedance-matched interconnect system
  • Unit features extensive use of Caddock™ Resistors
  • Remote control for volume and mute included
  • Pre-Amp: 19"W x 4.5"H x 15"D  Power Supply:  9.5"W x 4.5"H x 15"DPasted Graphic 1
Pasted Graphic 2