MONTANA MINI MONITOR


OPPNÅELIG MUSIKALSK NYTELSE


mini-monitor3

Den helt nyutviklede MONTANA Mini Monitor tilbyr musikalsk realisme til en pris som er oppnåelig for de store masser av musikkinteresserte. Selv om MONTANA Mini Monitor ikke kan tangere ytelsen til de store MONTANA Loudspeakers i alle parametre, vil du likevel bli forbløffet over hvor sofistikert, dynamisk og musikalsk realistisk MONTANA Mini Monitor faktisk gjengir musikken.


Den nøye tilpasningen av den sofistikerte delefilterseksjonen og de spesialutviklede høyttalerelementene fra norske SEAS, bidrar sammen til mange av MONTANA Mini Monitors fascinerende attributter, herunder evnen til å reprodusere en presis og realistisk lydscene med fremragende holografi og oppløsning. Sangere og musikere vil bokstavelig talt tre ut i rommet foran deg.

Den steinharde og svært tunge kabinettstrukturen tillater ingen resonanser som ellers kunne frembringe forstyrrende påvirkning av den reproduserte lyden. Kabinettdelene, inkludert det indre kabinettet til diskantenheten og de indre avstivningene, er presisjonskuttet med den seneste CNC-teknologien for å sikre maksimal kabinettrigiditet. Alt dette for ivareta den klareste og reneste lyd som høypresisjonselementene fra SEAS overhodet er i stand til å reprodusere.

Et stort antall finisher i ekte tre og pianolakk er tilgjengelig.

Ved siden av å være en fremragende formidler av musikk i to kanaler, vil MONTANA Mini Monitor også være en glimrende kandidat for de som ønsker førsteklasses lydgjengivelse til hjemmekinoformål.

Musikalsk tilfredsstillelse behøver ikke nødvendigvis være kostbart. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon og for en demonstrasjon, og oppdag hvor fascinerende det er å få presentert musikken på en virkelig realistisk måte!
Test av den nye MONTANA Mini Monitor i Fidelity

I Fidelity nr. 26/2007 finner du en test av MONTANA Mini Monitor som inkluderer omfattende målinger utført hos SEAS i Moss, hvor "bunnlinjen" er oppsummert som følger:

"Konklusjon
Det har vært meget interessant å lage en litt annerledes omtale supplert med mange målinger. Selv finner jeg det gledelig at det er sammenheng mellom hva man måler og hva man hører. Det er lett å bli styrt av hva man måler, og også "selvsagt" høre det samme ved etterfølgende lyttetester, og det var derfor jeg valgte å gjøre unna lyttingen før målingene. Montana Mini Monitor er en vellykket stativhøyttaler som gir smak av hva de større modellene fra Montana låter som. Ikke forvent deg mye bass, vi snakker tross alt en 5-tommer her, men det som finnes er definert og stramt gjengitt. Høyttaleren låter befriende åpent, ærlig og passe "tøff i trynet". Liker du lyden av de store Montana-modellene, men har for liten størrelse på både lytterom og bankkonto? Da kan det godt være "lille" Mini Monitor faller i smak. Salgskonseptet gjør også at du får høyttaleren billigere enn dersom den skulle vært solgt gjennom normale salgsledd.
En prisverdig og vellydende Mini Monitor!"

Spesifikasjoner:
Dimensjoner: H 46 cm / B 22,5 cm / D 25 cm
Vekt u/emballasje: 11,5 kg/stk.
Frekvensområde: 45 - 30k Hz ± 3 dB
Tuningfrekvens: 48 Hz
Delefrekvens: 2300 Hz
Impedans: 8 Ohm nominell (6 - 20)
Bass/mellomtone: 1 stk. 5" custom SEAS
Diskant: 1 stk. 1" custom SEAS
Finish: Etter kundens eget valg