MONTANA SSW 
Pasted Graphic
MONTANA SSW er en aktiv subwoofer som byr på en enestående definisjon og dynamisk realisme. MONTANA SSW byr på sofistikert brutalitet. Denne subwooferen er som skapt for de som krever de mest ekstreme transienter i lydspor til film og musikkinnspillinger totalt uanstrengt gjengitt, og med en troverdighet som minner skremmende mye om virkeligheten. 2 x 12” ultrafølsomme subbasselementer drevet av en integrert 2x 500 W high-performance effektforsterker i et voluminøst, men absolutt steindødt kabinett, vil tilfredsstille selv de mest kresne hjemmekino- og musikkentusiaster. En rekke innstillingmuligheter av bassresponsen forenkler romintegereringen og tilpasningen til ulike oppsett. 

Et stadig økende publikum forlanger kompromissløs high-performance ytelse ikke bare til musikk, men også til hjemmekino. Lydspor til film setter ofte helt ekstreme krav til den eller de høyttalererne som skal gjengi de laveste frekvensene uten komprimering og forvrengning ved realistiske lydtrykk. MONTANA SSW er konstruert nettopp for å innfri kravene til de mest dedikerte hjemmekinoentusiaster, men også for de som ønsker optimal ytelse fra ett og samme system både til hjemmekino og musikk. MONTANA SSW er selvsagt også en helt utmerket løsning for musikkelskere som av ulike grunner ikke benytter full-range hovedhøyttalere, men som likevel vil ha en lineær, stram og definert lydgjengivelse hele veien ned i dypbassregionen for å oppnå det solide fundamentet som så ofte må til for å gi ”liv” til musikken og skaper en realistisk og behagelig klangbalanse til det aller meste av innspilt musikk.

En MONTANA SSW subwoofer veier formidable 85 kilo uten emballasje. Det håndbygde høyttalerkabinettet er langt tyngre, mer solid og kraftigere avstivet enn alt annet i prisklassen. Rigiditet og høy motstandsdyktighet mot vibrasjoner og resonanser er absolutt nødvendig for å oppnå en definert og presis reproduksjon av lyden. MONTANA SSW arbeider helt uanstrengt praktisk talt uavhengig av hvilke dynamiske belastninger subwoofer-elementene utsettes for. En ekstremt stiv og resonansfri kabinettstruktur sikres ved den asymmetriske, sekskantede kabinettformen. Et innebygget romkorrigeringssystem letter tilpasningen til ulike akustiske omgivelser vesentlig. 


MONTANA SSW kan fås i en hver finish som måtte passe den enkelte kundes smak og interiør. Kunden kan velge mellom et et stort antall ulike ekte trefinisher eller skinnende flygellakk av fineste kvalitet. Hver enkelt MONTANA SSW er slik sett unik og tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. MONTANA SSW er til for de som vurderer anskaffelse av en av markedets mest kompromissløse, men likevel usedvanlig prisverdige subwoofere.

 
Specifications

Dimensions: 11-15/16" W x 11-15/16" H x 5-1/4" D

Weight: 85 kilos / 187 lbs.
Frequency range: 18 – 200 Hz
Sub-bass drivers: 2 ea. 12" Ultra Long Throw
Power amp: 2 x 500W

Power output into 4 ohms: 540 watts
S/N ratio: 98 dB (A weighted)
Cross-over: Adjustable between 30 - 200 Hz
Cross-over roll-off: 24 dB/octave filter
Finish: Custom order (exquisite real wood veneers or piano laquer)