MONTANA MONITOR M2

KOMPAKT, MEN STORSLAGEN

monitorm2
Den nyutviklede MONTANA Monitor M2 har egenskaper som vanligvis kjennetegner langt større og dyrere konstruksjoner. MONTANA Monitor M2 har fysiske dimensjoner, vekt, dynamiske kapasitet, bassutstrekning og evne til å generere et forbløffende stort lydpanorama som man ikke skulle tro var mulig i "monitor-klassen". MONTANA Monitor M2 er en musikkformidler som vil gi deg en forbløffende følelse av å være til stede der og da mens musikken fremføres.

MONTANA Monitor M2 er produsert i USA med de aller beste tilgjengelige materialer. Kabinettet er steindødt og ekstremt motstandsdyktig mot resonanser. Et par MONTANA Monitor M2 veier imponerende 34 kg mye på grunn av den svært robuste kabinettkonstruksjonen. Monitor kan reprodusere en ren, veldefinert bass med en utstrekning som er uhørt til størrelsen (35 Hz ± 3 dB), en særdeles troverdig og tilstedeværende mellomtone og en meget finoppløst og velartikulert diskant. Det er kostbart å bygge kabinettet på en så solid og kompromissløs måte, men gevinsten er en ufarget og virkelighetsnær musikkformidling som lytteren vil verdsette høyt og aldri blir sliten av.

MONTANA Monitor M2 er utstyrt med et high-definition 7" bass- og mellomtoneelement og et nytt 1" diskanteelement. Hele frekvensregisteret presenteres med en realisme som plasserer instrumenter og stemmer presist i lydbildets dybde, bredde og høyde. Delefilteret består utelukkende av state-of-the-art-komponenter Lyden er stor og åpen, samtidig som elementene opererer uten noen merkbar overgang fra høyere til midlere frekvenser. Du kan velge blant dusinvis av ulike tresorter til finishen. Eksklusiv pianolakk i nesten alle mulige farger tilbys mot et lite pristillegg. Takket være HighEnd sitt unike lavkostnadskonsept for import og salg, kan et virkelig bredt publikum nå få sjansen til å eie og oppleve lydgjengivelse og byggekvalitet i øvre high-end klasse til en høyst overkommelig pris. Kombinasjonen av "monitor-aktig" raffinement, ekstrem oppløsning og presisjon sammen med større høyttaleres evne til å formidle en realistisk dynamikk og størrelse skiller MONTANA Monitor M2 fra konkurrentene. Interesserte oppfordres til å ta kontakt for en demonstrasjon før et femsifret beløp legges inn i høyttalere. De som følger oppfordringen vil ikke angre!Spesifikasjoner:

Dimensjoner: H 46 cm / B 30 cm / D 30 cm
Vekt u/emballasje: 17 kg/stk. (34 kg/par)
Frekvensområde: 35-30000 Hz ± 3 dB
Følsomhet: 89 dB
Effekthåndtering: 150 W kontinuerlig
Delefrekvens: 2200 Hz
Bass/mellomtone: 1 stk. 7" Vifa
Diskant: 1 stk. 1" SB Acoustics
Finish: Etter kundens eget valg, (utsøkte / eksotiske tresorter eller piano lakk)
Optional custom-made stand available

(Finishes Charts)