MONTANA MRC - Master Reference CenterIMG_3450

MONTANA MRC er en kompromissløs senterhøyttaler for de som krever å oppleve full frekvensreposns og dynamikk fra senterkanalen i et hjemmekinooppsett. Realistisk dynamikk og en solid bassgjengivelse i senterområdet er kritisk i et hjemmekinosystem. MONTANA MRC er derfor konstruert som en fullfrekvenshøyttaler. 

MONTANA MRC er perfekt tilpasset de større MONTANA Loudspeakers. MONTANA MRC er i stand til å reprodusere innspilte filmlydspor med forbløffende realisme. Ekstreme dynamiske utladninger og lydtrykk forekommer ofte i hjemmekinosammenheng, men MONTANA MRC håndterer disse utfordringene uanstrengt, uten tegn til kompresjon eller soniske avvik.


Frekvensutstrekningen og følsomheten overgår ytelsen til de fleste større gulvstående høyttalerkonstruksjoner. MONTANA MRC har et dynamisk potensial langt ut over det som er vanlig fra en senterhøyttaler, selv i high-end-klassen. 
MONTANA MRC er utviklet for de som ikke er villige til å inngå kompromisser, heller ikke i hjemmekinosammenheng, men som derimot forlanger raffinement, artikulasjon og dynamikk i verdensklasse også fra sitt hjemmekinosystem.

Specifications:

1 - 1,25" tweeter SEAS Custom
2 - 5,25" midrange SEAS Custom
2 - 10" woofers SEAS Custom
Weight: 65 kg
Frequency Range: 20 Hz to 25 kHz
Efficiency: 94 dB/2.83V@1M