MONTANA SPC2

Pasted Graphic

MONTANA SPC2 er en ny tre veis senterhøyttaler til bruk i high-performance hjemmekinosystemer. MONTANA SPC2 er  produsert i USA med komponenter av aller ypperste kvalitet. For å oppnå maksimal akustisk realisme i et hjemmekinosystem er det helt nødvendig med en senterhøyttaler av høy kvalitet som også har en realistisk dynamikk og en solid bassgjengivelse. Derfor er MONTANA SPC2 konstruert mer som en fullfrekvenshøyttaler enn en typisk senterhøyttaler, og gir en overlegen ytelse i prisklassen. Kom og hør selv!  

I likhet med de øvrige MONTANA Loudspeakers, kjennetegnes MONTANA SPC2 ved naturlig dynamikk, presisjon, usedvanlig høy detaljeringsevne og en slående lydmessig realisme. Stor vekt er lagt på å konstruere et solid kabinett med tykke resonansfrie plater og kraftige avstivninger, foruten separate innvendige kabinetter til diskant og mellomtone for effektivt å avverge uønsket interaksjon mellom de ulike elementene. Det er blant annet disse egenskapene som setter MONTANA SPC2 til å reprodusere innspilte soundtracks med forbløffende lydmessige realisme. Ekstreme dynamiske utladninger og lydtrykk forekommer ofte i hjemmekinosammenheng, men MONTANA SPC2 håndterer disse utfordringene usedvanlig uanstrengt, uten kompresjon eller soniske avvik.


Bestykningen består av 2 stk. 7" basselementer, en 4" mellomtone i et unikt glassfiberkomposittmateriale med fremragende detaljering og dynamiske egenskaper samt en 1" diskant. Samtlige elementer er resultatet av et langvarig utviklingssamarbeid mellom ingeniørteamet hos norske SEAS og PBN Audio. Alle elementene er teknisk og kvalitativt sett i den absolutte toppklassen og enten spesialprodusert eller modifisert for å matche optimalt kun til MONTANA SPC2.


Frekvensutstrekningen fra 30 Hz og følsomheten på hele 89 dB overgår ytelsen til mange solide gulvstående høyttalerkonstruksjoner. Med sin imponerende vekt på 32 kg bærer MONTANA SPC2 bud om et dynamisk potensiale langt ut over det som er vanlig fra en senterhøyttaler, selv i high-end-klassen. 
MONTANA SPC2 er utviklet for de som ikke er villige til å inngå kompromisser, heller ikke i hjemmekinosammenheng, men som derimot forlanger world-class raffinement, artikulasjon og dynamikk også fra sitt hjemmekinosystem.

Specifications:

Dimensions: H 27 cm / B 74 cm /D 37 cm
1 - 1" tweeter SEAS Custom 1 - 4" midrange SEAS Custom 2 - 7" woofers SEAS Custom Weight: 67 lbs/32 kg
Frequency Range: 30 Hz to 30 kHz +/- 1.5 db Efficiency: 89 dB/2.83V@1M Crossover points: 300 Hz and 3500 Hz Crossover roll of: 24dB/Octave Acoustical Nominal Impedance: 5 Ohms Finish: Custom order (exquisite real wood veneers or variuos piano laquers)